+ Reply to Thread
Page 10 of 10 FirstFirst ... 6 7 8 9 10
Results 181 to 192 of 192
  1. #181
    [He who is Nude..] Nude_Lewd_Man's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    My own little world.
    Posts
    11,764
    Meh, I don't really even have a FakeBook account...well, I do, but I don't use it..
    I've seen the light... It was green, flashy and attached to a Network Interface Card...
    Whenever someone says "You can't miss it", I invariably do...

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!IE Team111 FAQs TEAM STATS Apps

  2. #182
    THE Gimp Clown Fish! nemowolf's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bay Area
    Posts
    4,935
    Quote Originally Posted by Nude_Lewd_Man View Post
    Meh, I don't really even have a FakeBook account...well, I do, but I don't use it..
    I have mine still even though i am moving more toward G+, I cut my friends list down to a 1/10th of what it was originally keeping on the closest friends and family.

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!

  3. #183
    [He who is Nude..] Nude_Lewd_Man's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    My own little world.
    Posts
    11,764
    Either my BlackBerry has changed the layout of the page or the TechIMO admins have...the "related threads" box is now above the post box, whereas it used to be at the bottom...

    IIRC, Shy is/was the only person I had on FakeBonk as a contact...





    Actually, thinking about it a bit more (and being reminded by that 'alternative' name for "FB") perhaps I did have another account on there..........from waaaaaay back when it first started... ....but you can't guess what I used to use FB for back in the day...
    It might have been FB, or another similar site; it was back when the whole thing of 'social media' was breaking out...but there were too many kicking off at once, so I signed up with a load of them - and I'm sure if FB was around, it would've been one of those... That's where I got my nick from.. Fun times, very funny...




    I could start mentioning some of the things I got up to back then, but it might get me a warning (it certainly would on OCn...as it definitely is *NOT* fit for their "G" rating standard of post...) or ban or something; and IDK if any of you want to know................
    I've seen the light... It was green, flashy and attached to a Network Interface Card...
    Whenever someone says "You can't miss it", I invariably do...

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!IE Team111 FAQs TEAM STATS Apps

  4. #184
    PC Upgrade Procrastinator ShyguyXPC's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    USA
    Posts
    18,395
    yeah looks like the similar threads box is back down below again, even on my screen on the desktop.

    Had you not said anything I wouldn't have even noticed it LOL.
    i7 940//Corsair H60//EVGA X58 SLI LE//6GB Corsair Vengeance 1600MHz//2x EVGA GTX 560 Ti FPB SLI//NZXT Hale82 850W//CM 690 II Advanced//Win7 64//WD 74GB V-raptor, 750GB Black, 1.5TB Green

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!

  5. #185
    [He who is Nude..] Nude_Lewd_Man's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    My own little world.
    Posts
    11,764
    It was weird, as only a few seconds (well, I was on my POS BlackBerry, so it might have been longer - but certainly less than a couple of minutes) before that I'd been posting in the "Assosiations" thread........and it was where it normally was...

    I'm not 100% that I would've noticed if I wasn't posting, or if I was posting from a computer (rather than the BlackBerry) but it is kinda too late to confirm either way...but I'm glad that someone else saw it too, so it wasn't the BlackBerry having a bit of a DERP moment...





    Actually, just realised/remembered one of the things I prefer about the BlackBerry than the Desire that I was trying out (for around a month) other than that the BlackBerry has an actual keyboard, and I can use "autotext" [a combination of typo correction, and word shortcuts - meaning, for example that I only need to type 'bb' for it to be automagically changed to 'BlackBerry'..or 'nlmcouk' to get 'http://www.Nude-Lewd-Man.co.uk', or 'nlm' to get 'Nude_Lewd_Man'...] is that the BlackBerry has a spell-checker built in, so I can check for spelling mistakes and typos before I submit my post.....

    (That was 'whee' being changed to '[img]http://www.overclock.net/images/smilies/wheee.gif[/im g]', but I've deliberately broken that code...)
    I've seen the light... It was green, flashy and attached to a Network Interface Card...
    Whenever someone says "You can't miss it", I invariably do...

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!IE Team111 FAQs TEAM STATS Apps

  6. #186
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    United States
    Posts
    3
    I'm younger than that stupido torpedo and EVEN I CAN'T LOSE A USB! Doubt he/she even knows what a usb is...

  7. #187
    PC Upgrade Procrastinator ShyguyXPC's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    USA
    Posts
    18,395
    Um... I know this is the Folding@Home "Spam" thread, but...

    WTH are you talking about?
    i7 940//Corsair H60//EVGA X58 SLI LE//6GB Corsair Vengeance 1600MHz//2x EVGA GTX 560 Ti FPB SLI//NZXT Hale82 850W//CM 690 II Advanced//Win7 64//WD 74GB V-raptor, 750GB Black, 1.5TB Green

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!

  8. #188
    PC Upgrade Procrastinator ShyguyXPC's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    USA
    Posts
    18,395
    In other news, my new WD Black Series 750GB came today...


    Of course in the usual Newegg Specially packed Box...


    Which translates into about 10 miles of brown packing paper, with 9/10ths of it crammed on the top, and 1/10th of it under the item.


    Luckily WD has their drives packaged in SOME sort of shock absorbing plastic molds at both end of the HD, in their own brown box, so it wasn't just a drive in anti static bag in box like I have gotten in past (last drive from Amazon or Newegg I forget which, was the WD Green Series, 1.5TB drive, that was I think Amazon, but was in a similar box, but the OEM box was wrapped in Bubble Wrap inside of packing peanuts in the main box)

    anyways, hoping the drive works, as I took video of me opening the box and showing how it was packed in case it becomes an issue if the drive is DOA.

    So now I have most of what I need to do my Partial system upgrade, and just maybe pick up the new 560 Ti or a 2nd 470 in a week or so.

    I'm thinking I really should get around to getting a new UPS for the main rig at least, as the Surge Suppressor I have now is a bit old, at least 5 -7 years now, so should really replace that.

    but need to use the P3 Kill-a-watt meter and see what this system is pulling from the wall as is right now, before figuring out what I need for a UPS. Figure something that provides at least 5 minutes of power to shut the whole thing down (usually only takes 30-60 seconds to shut the PC down, but sometimes you never know)
    i7 940//Corsair H60//EVGA X58 SLI LE//6GB Corsair Vengeance 1600MHz//2x EVGA GTX 560 Ti FPB SLI//NZXT Hale82 850W//CM 690 II Advanced//Win7 64//WD 74GB V-raptor, 750GB Black, 1.5TB Green

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!

  9. #189
    [He who is Nude..] Nude_Lewd_Man's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    My own little world.
    Posts
    11,764
    Yeah, you don't want to have *almost* enough time for a graceful shutdown...especially if your OS decides it wants to attempt to install updates on the way off...

    Code:
    shutdown -s -f -t 3
    That should do you for a command (if you're running a M$ OS) to force it to shut down, with a delay of 3 seconds, in case your UPS doesn't have software for you to use... :thumb:
    I've seen the light... It was green, flashy and attached to a Network Interface Card...
    Whenever someone says "You can't miss it", I invariably do...

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!IE Team111 FAQs TEAM STATS Apps

  10. #190
    PC Upgrade Procrastinator ShyguyXPC's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    USA
    Posts
    18,395
    Cool, I'll probably have to ask about it again, once I do find one.

    But your right about the updates, I've had it at times take almost 10 minutes shutting down, installing updates.

    Supposedly when Win7 was being tested and developed this was one of the things that was so supposed to be elimnated, or at least drastically reduced, the damn shut down and reboot procedure for updates. In this day and age, I really don't know why the OS can't just reinitialize while still running with out having to reboot the whole damn PC.

    half the time, when you go to install some dinky little app, the whole damn desktop refreshes for one stupid Icon, sometimes it does it with out any icon additions, why can't the OS do something similar when updates need to be installed?

    Just boggles the mind sometimes.
    i7 940//Corsair H60//EVGA X58 SLI LE//6GB Corsair Vengeance 1600MHz//2x EVGA GTX 560 Ti FPB SLI//NZXT Hale82 850W//CM 690 II Advanced//Win7 64//WD 74GB V-raptor, 750GB Black, 1.5TB Green

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!

  11. #191
    [He who is Nude..] Nude_Lewd_Man's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    My own little world.
    Posts
    11,764
    Yeah, I'm impressed by the lack of downtime I've had since switching WKS04 over to Linux...it has been offline only three times: once was due to it not being able to cope with the same OC as I had running in W7 (yet, even at 'only' 3.6 [instead of 3.8] my TPF has dropped by over 2 mins on 6900 bigadv WUs) and it had hung; once was for the installation of something that was major, that needed certain things to be running from startup; and the third time was a PICNIC issue...where I pulled the wrong plug out of the wall I had even gone through the cabling to work out which plug to pull, but (a few mins later, when I was ready to change the plugs over) I forgot to double-check and pulled the one that powered the extension strip that the PC runs off..instead of the shredder's power cable...
    I've seen the light... It was green, flashy and attached to a Network Interface Card...
    Whenever someone says "You can't miss it", I invariably do...

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!IE Team111 FAQs TEAM STATS Apps

  12. #192
    PC Upgrade Procrastinator ShyguyXPC's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    USA
    Posts
    18,395
    i7 940//Corsair H60//EVGA X58 SLI LE//6GB Corsair Vengeance 1600MHz//2x EVGA GTX 560 Ti FPB SLI//NZXT Hale82 850W//CM 690 II Advanced//Win7 64//WD 74GB V-raptor, 750GB Black, 1.5TB Green

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!

Quick Reply Quick Reply

If you are already a member, please login above.

What planet do we live on?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [F@H SPAM JAN 2011] January... The Monday Of The Year
    By ShyguyXPC in forum Distributed Computing
    Replies: 460
    Last Post: May 18th, 2011, 07:30 PM
  2. Replies: 104
    Last Post: May 12th, 2009, 12:53 PM
  3. Obama blunders his Cinco de Mayo Introduction
    By mad1 in forum DebateIMO: Politics, Religion, Controversy
    Replies: 8
    Last Post: May 5th, 2009, 05:29 PM
  4. Replies: 55
    Last Post: May 3rd, 2009, 08:47 AM
  5. 'MARGUERITA' BOYCOTT Called-Off for CINCO de MAYO
    By MegalosSkylaki in forum IMO Community
    Replies: 3
    Last Post: May 5th, 2006, 08:38 PM

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Copyright 2014 All Enthusiast, Inc