Closed Thread
Page 9 of 25 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 485
  1. #161
    PC Upgrade Procrastinator ShyguyXPC's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    USA
    Posts
    18,389
    where did you find that board? for years I had looked for a cheap Pentium M based Mini ITX board and could never find one that was less than $100.

    I have a Pentium M 1.4GHz sitting next to me somewhere, that I've never been able to use (socket 479 I believe, or may be one of the 478 models)

    so I gave up on it, and opted for a Socket 775 Mini ITX board when those came out and cheap enough, really wish I had spent the extra $20-25 on the PCI Express x16 version of the Zotac I got, different chipset, I think it was a G41/G43 or P43/P45 chipset.

    But now there are Mini ITX Socket 1155 boards for $50, with $50 range Celeron Dual Core CPU's for that platform as well.



    this is the Apex Case I have: Got it on sale for $30 on a shell shocker deal, though have seen it even cheaper yet on other deals. Thermaltake makes an almost identical case, slight different bezel/fascia, but has their own Tt PSU, with almost identical PSU specs as well.

    Newegg.com - APEX MI-008 Black Steel Mini-ITX Tower Computer Case 250W Power Supply

    This is the Lian Li case: Newegg.com - LIAN LI PC-Q07 Black Aluminum Mini-ITX Tower Computer Case




    Solo, yeah I would think a 1GHz Dual core should be fine for a File server, especially if both cores are actually being used.
    i7 940//Corsair H60//EVGA X58 SLI LE//6GB Corsair Vengeance 1600MHz//2x EVGA GTX 560 Ti FPB SLI//NZXT Hale82 850W//CM 690 II Advanced//Win7 64//WD 74GB V-raptor, 750GB Black, 1.5TB Green

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!

  2. #162
    Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    New Jersey
    Posts
    211
    that apex case looks better in size than what I got. mine is the: Newegg.com - APEX DM-387 Black Steel Micro ATX Media Center / Slim HTPC Computer Case w/ ATX12V Flex 275W Power Supply

    yours has height that would make it easy to just put my ATI 9250 in (which is better than the integrated GMA800, or 900, whatever it is).

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!

  3. #163
    PC Upgrade Procrastinator ShyguyXPC's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    USA
    Posts
    18,389
    Here's the Thermaltake, slightly different, more expensive, lower output PSU, though it is lower on the 12V by a single Amp.

    Newegg.com - Thermaltake Element Q VL52021N2U Black SGCC / Plastic Mini-ITX Desktop Computer Case 200W SFX Power Supply

    but internally its almost identical to the Apex.

    And then there is the Rosewill version, slightly different front with different location for the USB and front panel ports, but internally and the PSU are identical, just that the PSU is rebadged as a Rosewill.

    Newegg.com - Rosewill RS-MI-01 BK Mini ITX Tower/ Desktop Computer Case with 250W 20+4Pin & 1SATA Connectors Power Supply
    i7 940//Corsair H60//EVGA X58 SLI LE//6GB Corsair Vengeance 1600MHz//2x EVGA GTX 560 Ti FPB SLI//NZXT Hale82 850W//CM 690 II Advanced//Win7 64//WD 74GB V-raptor, 750GB Black, 1.5TB Green

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!

  4. #164
    THE Gimp Clown Fish! nemowolf's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bay Area
    Posts
    4,935
    Quote Originally Posted by Nude_Lewd_Man View Post
    In addition to my sites (plus my servers at home and my DR site) there's also a WordPress site...that's for nuffink, so you just need to buy rent your domain name (what, about $10 per year) and point the DNS at your WP page...

    WordPress.com Get a Free Blog Here
    I was paying for 1and1.com basic service with the included 3 domains and was going to do that with wordpress because they initially did not offer wordpress as an on demand install. Wordpress offers the free subdomain but if you want to point to your own domain you have to pay for the premium service.

    I have some plans on how i can get everything i want going but i know its going to take some time and may chance once i migrate to Mac OS.

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!

  5. #165
    [He who is Nude..] Nude_Lewd_Man's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    My own little world.
    Posts
    11,764
    Quote Originally Posted by Carld View Post
    8 x 356 = 2,848
    Ah, it's just like as if it was my own post, get all the usual options (including the option of adding my signature if it wasn't for the fact that I'd already got it on that page once) and the finished post was just as though I'd done the edit on one of my own posts...


    Quote Originally Posted by Carld View Post
    yeah the one in the link is this one I have.

    I only have a Pentium M 735 (1.7GHz/100) with a DDR266 512 stick.

    no sata, but I have plenty of old ATA100 stuff laying around.



    Its in the APEX case I got off Newegg. Somewhat better construction than I expected. Probably just too big, but I may try a sideways riser card for more PCI cards that have either better sound or video.
    Awww...how cute...



    Anyway, just one or two more posts before that SPAM button goes...



    Quote Originally Posted by nemowolf View Post
    I was paying for 1and1.com basic service with the included 3 domains and was going to do that with wordpress because they initially did not offer wordpress as an on demand install. Wordpress offers the free subdomain but if you want to point to your own domain you have to pay for the premium service.

    I have some plans on how i can get everything i want going but i know its going to take some time and may chance once i migrate to Mac OS.
    If you buy a domain name (from any domain [re]seller) then you should be able to point the DNS over to your WP page/blog/thing... For example, I've just set wp.Nude-Lewd-Man.co.uk to point to my WP doofrey - which, once the DNS change has had time to propogate, should work fine...
    I've seen the light... It was green, flashy and attached to a Network Interface Card...
    Whenever someone says "You can't miss it", I invariably do...

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!IE Team111 FAQs TEAM STATS Apps

  6. #166
    What? SoloCamo's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Burning in Florida
    Posts
    15,238
    Blog Entries
    4
    Got the ol' fx-8120 stable @ 4ghz on all 8 cores @ 1.31v . Idle's at 27*c... Max 45*c after gaming an hour or so

    Amazing what a 900mhz OC will do on a CPU limited game. Skyrim is now officially fully maxed out even with the official high resolution texture pack.

    Now the only thing holding me back is the 550ti, as it's @ 100% during skyrim now
    Main PC: Intel i7 4790k/ 16gb DDR3 2400 / AMD R9 290X @ 1100 Core & 1350mhz Mem / Win7 Pro 64bit
    Linux Boxr: AMD FX-8120/ 4gb DDR3 1866/ Nvidia GTS450/ Ubuntu 12.04
    Laptop: HP-Compaq nc8430/ Intel CoreDuo T2400 / 2gb DDR2 667/ Ati x1600 / WinXP Pro 32bit

  7. #167
    THE Gimp Clown Fish! nemowolf's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bay Area
    Posts
    4,935
    I really need to look at getting Skyrim when i can find it for cheap.

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!

  8. #168
    Reap what you sow Aaron_8015's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Portsmouth, UK
    Posts
    4,162
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by SoloCamo View Post
    Got the ol' fx-8120 stable @ 4ghz on all 8 cores @ 1.31v . Idle's at 27*c... Max 45*c after gaming an hour or so

    Amazing what a 900mhz OC will do on a CPU limited game. Skyrim is now officially fully maxed out even with the official high resolution texture pack.

    Now the only thing holding me back is the 550ti, as it's @ 100% during skyrim now
    I can't say I noticed any visual diifference with the high res textures.... I still get a solid 60 FPS... (apart from when looking at that tree in whiterun?)
    I7 920 @ 4.2Ghz/6GB//GTX480 SLI/M4 64 GB + 1.5 TB + 2x 640 GB/Corsair TX950/ASUS blu-ray/ASUS P6X58D-E + X-Fi /LC PCK62

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!

  9. #169
    What? SoloCamo's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Burning in Florida
    Posts
    15,238
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by Aaron_8015 View Post
    I can't say I noticed any visual diifference with the high res textures.... I still get a solid 60 FPS... (apart from when looking at that tree in whiterun?)
    Yea, the tree in white run drops my frames a bit with everything maxed, but only down to the high 30's. I think it has to do with the fact that the shadows are for the most part processed by the CPU on this game engine , that and the amount of on screen characters running around

    Hi-res texture pack is only slightly better, but not enough to show a big difference. My frames took a slight hit, but thats mostly because my 550ti isn't exactly as capable as that 480 of yours
    Main PC: Intel i7 4790k/ 16gb DDR3 2400 / AMD R9 290X @ 1100 Core & 1350mhz Mem / Win7 Pro 64bit
    Linux Boxr: AMD FX-8120/ 4gb DDR3 1866/ Nvidia GTS450/ Ubuntu 12.04
    Laptop: HP-Compaq nc8430/ Intel CoreDuo T2400 / 2gb DDR2 667/ Ati x1600 / WinXP Pro 32bit

  10. #170
    Reap what you sow Aaron_8015's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Portsmouth, UK
    Posts
    4,162
    Blog Entries
    1
    Do you run with any AA/AF?
    I7 920 @ 4.2Ghz/6GB//GTX480 SLI/M4 64 GB + 1.5 TB + 2x 640 GB/Corsair TX950/ASUS blu-ray/ASUS P6X58D-E + X-Fi /LC PCK62

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!

  11. #171
    What? SoloCamo's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Burning in Florida
    Posts
    15,238
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by Aaron_8015 View Post
    Do you run with any AA/AF?

    8x AA / 16x AF (Forced AF through nvidia control panel though, not on skyrim's panel) at 1920x1080
    Main PC: Intel i7 4790k/ 16gb DDR3 2400 / AMD R9 290X @ 1100 Core & 1350mhz Mem / Win7 Pro 64bit
    Linux Boxr: AMD FX-8120/ 4gb DDR3 1866/ Nvidia GTS450/ Ubuntu 12.04
    Laptop: HP-Compaq nc8430/ Intel CoreDuo T2400 / 2gb DDR2 667/ Ati x1600 / WinXP Pro 32bit

  12. #172
    Reap what you sow Aaron_8015's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Portsmouth, UK
    Posts
    4,162
    Blog Entries
    1
    Shows how CPU intensive this game is....
    I7 920 @ 4.2Ghz/6GB//GTX480 SLI/M4 64 GB + 1.5 TB + 2x 640 GB/Corsair TX950/ASUS blu-ray/ASUS P6X58D-E + X-Fi /LC PCK62

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!

  13. #173
    What? SoloCamo's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Burning in Florida
    Posts
    15,238
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by Aaron_8015 View Post
    Shows how CPU intensive this game is....
    Yea, it definitely it.

    I was previously using my 8120 at the stock 3.1ghz w/ turbo core of 3.1 (anything utilizing more than two threads) 3.3 (dual threaded) and 3.9ghz (single threaded), which seemed to be ok, as skyrim for the most part ran it at 3.3ghz.

    This said, forcing a constant 4ghz w/ my memory also at 1866 gave me a nice 10fps bump, even with the settings maxed

    I'm still tempted to pick up a 480, but have to keep myself off the buy trigger...

    Your i7 @ 4.2 will definitely run it better than my FX. I just like saying I have 8 cores! (j/k of course)
    Main PC: Intel i7 4790k/ 16gb DDR3 2400 / AMD R9 290X @ 1100 Core & 1350mhz Mem / Win7 Pro 64bit
    Linux Boxr: AMD FX-8120/ 4gb DDR3 1866/ Nvidia GTS450/ Ubuntu 12.04
    Laptop: HP-Compaq nc8430/ Intel CoreDuo T2400 / 2gb DDR2 667/ Ati x1600 / WinXP Pro 32bit

  14. #174
    [He who is Nude..] Nude_Lewd_Man's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    My own little world.
    Posts
    11,764
    Quote Originally Posted by nemowolf View Post
    I was paying for 1and1.com basic service with the included 3 domains and was going to do that with wordpress because they initially did not offer wordpress as an on demand install. Wordpress offers the free subdomain but if you want to point to your own domain you have to pay for the premium service.

    I have some plans on how i can get everything i want going but i know its going to take some time and may chance once i migrate to Mac OS.
    Quote Originally Posted by Nude_Lewd_Man View Post
    If you buy a domain name (from any domain [re]seller) then you should be able to point the DNS over to your WP page/blog/thing... For example, I've just set wp.Nude-Lewd-Man.co.uk to point to my WP doofrey - which, once the DNS change has had time to propogate, should work fine...
    Yup, that worked... If you were to browse to wp.Nude-Lewd-Man.co.uk then it will go to the WordPress doofrey - not that I've actually done anything with it so far, but I just wanted to test it...
    I've seen the light... It was green, flashy and attached to a Network Interface Card...
    Whenever someone says "You can't miss it", I invariably do...

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!IE Team111 FAQs TEAM STATS Apps

  15. #175
    I Void Warranties KarmaKiller's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Springfield
    Posts
    13,490
    Blog Entries
    5
    Wordpress makes it easy to have a nice looking site. I've used it a few times for friends of mine looking for a nice easy to mange webpage.
    Hair Salon Color Specialist - Alison Stone <-- Latest one I've done.

    Congrats on the banhammer ability Nude, don't ban me now please.

    Hi everyone else! Thought I'd drop by and let you know I'm still alive.
    Q6600@4Ghz | i7 920@4.4Ghz |E6320@3.5Ghz
    FAQ's ~ Team Stats
    My PC

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!

  16. #176
    [He who is Nude..] Nude_Lewd_Man's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    My own little world.
    Posts
    11,764
    Quote Originally Posted by KarmaKiller View Post
    Wordpress makes it easy to have a nice looking site. I've used it a few times for friends of mine looking for a nice easy to mange webpage.
    Hair Salon Color Specialist - Alison Stone <-- Latest one I've done.

    Congrats on the banhammer ability Nude, don't ban me now please.

    Hi everyone else! Thought I'd drop by and let you know I'm still alive.
    I hadn't thought of it until you said that.... Still surprised as to how much access I've got now - not only to moderate posts and threads, but also user profiles and contact details, plus anything else that is on here - plus giving infractions and swinging the BanHammer...

    Just tried clicking the page verification button...there's a couple of errors around on there - but nowhere near the number on my sites...
    I've seen the light... It was green, flashy and attached to a Network Interface Card...
    Whenever someone says "You can't miss it", I invariably do...

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!IE Team111 FAQs TEAM STATS Apps

  17. #177
    [He who is Nude..] Nude_Lewd_Man's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    My own little world.
    Posts
    11,764
    After sacking Andre Villas Boas, to save time and money, Chelsea have sacked their next manager too.
    I've seen the light... It was green, flashy and attached to a Network Interface Card...
    Whenever someone says "You can't miss it", I invariably do...

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!IE Team111 FAQs TEAM STATS Apps

  18. #178
    Ultimate Member nunyadam's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Springfield guess?
    Posts
    11,188
    Quote Originally Posted by nemowolf View Post
    I really need to look at getting Skyrim when i can find it for cheap.
    yes you do, and make sure to get your Housecarl the giants club.
    Skyrim strongest weapon glitch - YouTube

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!

  19. #179
    PC Upgrade Procrastinator ShyguyXPC's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    USA
    Posts
    18,389
    LMAO, laughing with his commentary in that video!!!
    i7 940//Corsair H60//EVGA X58 SLI LE//6GB Corsair Vengeance 1600MHz//2x EVGA GTX 560 Ti FPB SLI//NZXT Hale82 850W//CM 690 II Advanced//Win7 64//WD 74GB V-raptor, 750GB Black, 1.5TB Green

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!

  20. #180
    [He who is Nude..] Nude_Lewd_Man's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    My own little world.
    Posts
    11,764
    Well there's six minutes I'm never getting back....
    I've seen the light... It was green, flashy and attached to a Network Interface Card...
    Whenever someone says "You can't miss it", I invariably do...

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!IE Team111 FAQs TEAM STATS Apps

Closed Thread
Page 9 of 25 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Official Olympic Thread
    By butch81385 in forum IMO Community
    Replies: 21
    Last Post: February 26th, 2010, 06:11 PM
  2. Official RELAX Thread
    By Warthog in forum IMO Community
    Replies: 41
    Last Post: February 12th, 2010, 11:00 PM
  3. Official MyMiniCity Thread
    By MervTeck in forum General Gaming Discussion
    Replies: 23
    Last Post: March 3rd, 2009, 10:34 PM
  4. Official 70-290 thread!
    By GroundZero3 in forum Certification and Education
    Replies: 41
    Last Post: August 31st, 2007, 07:28 AM
  5. Official CNC 3 Thread
    By The Punisher in forum General Gaming Discussion
    Replies: 4
    Last Post: January 11th, 2007, 02:12 PM

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Copyright 2014 All Enthusiast, Inc