+ Reply to Thread
Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    MR Meek and Mild Epidemic's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    almost Virginia
    Posts
    11,445
    Blog Entries
    2

    Mohaa, try to connect and servers time out. (they ping good)

    I am patched to 1.1.

    it was working earlier in the week.

    Now when ever I try to connect to a server in mohaa I get a server time out.

    My firewall is the same as always. The only thing I can think of changing during that time was I removed my evaluation copy of Norton anti virus.

    I connect fine to my dedicated server on the old spare machine.

    but external never seems to hear me

    any ideas.

    I have not tried to un install re install but I have re patched it.

  2. #2
    Senior Member smurffart's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    under your desk
    Posts
    524
    check for new patch...I have 1.11
    Also, are your running the spearhead expansion...it has a new patch as of 3/12.

  3. #3
    MR Meek and Mild Epidemic's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    almost Virginia
    Posts
    11,445
    Blog Entries
    2
    sorry I shortened it a bit 1.1 is really 1.11 afaik. I have tried to hit dozens of servers in both gamespy and alike and not gotten a single one to work.

    my friends have not patched up beyond my patch and they still work on my server and abroad.

    The onlything I can think of is something got tooked out when I removed NAV.

    Oh yea no spearhead either.

  4. #4
    Senior Member smurffart's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    under your desk
    Posts
    524
    sounds like its time for a re-install...that always seems to fix most things

  5. #5
    MR Meek and Mild Epidemic's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    almost Virginia
    Posts
    11,445
    Blog Entries
    2
    I just like to know what happened is all.

    I work in an industry where the old power cycle is employed alot but it always buggs me that the old pwr cycle was need in the first place.

  6. #6
    MR Meek and Mild Epidemic's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    almost Virginia
    Posts
    11,445
    Blog Entries
    2
    Well I set my router for DMZ
    No go

    I re-installed NAV

    No go

    de and Re-installed MOHAA and patched back to 1.11

    NO GO


    Help I also think I see that the firewall is not enabled in xp pro.

    I am at a loss.


    HEEEEEELLLLLLLPPPPPP!!!!!!!!!!!!

  7. #7
    MR Meek and Mild Epidemic's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    almost Virginia
    Posts
    11,445
    Blog Entries
    2
    Wierd.

    I got it working but I am confused by the why of it.

    I had the ip addresses reversed on the router forwarding table

    101 before 100 poof no workie

  8. #8
    Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Liverpool
    Posts
    31
    remove all firewall software, is it possible to plug ur internet connection in ur pc without it goin throught the router other than that its either ur line/isp or format ur hard drive lol 1 of them will make it work lol
    2000xp
    512 DDR
    ti4200 128mb 8x
    60GB ata 133 7200rpm
    48x40x12
    16x DVD
    WinXP Pro
    1mb DSL

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1

    Angry Same prob with me too.....

    Couple of moths ago I installed MOH Allied Assault patch 1.0.0.1 and played on internet with my bro but after that the only change I did was the re-installation of the window and today I tried again but its not connecting.... says server connection timed out

    I tried re-installing the game, disabled both the firewall and the antivirus...

    Ports are successfully forwarded (I checked by "PFPortChecker" http://www.portforward.com/store/PFPortChecker.exe )

    any help is appreciated....

  10. #10
    THE Gimp Clown Fish! nemowolf's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bay Area
    Posts
    4,935
    Quote Originally Posted by ahmed109 View Post
    Couple of moths ago I installed MOH Allied Assault patch 1.0.0.1 and played on internet with my bro but after that the only change I did was the re-installation of the window and today I tried again but its not connecting.... says server connection timed out

    I tried re-installing the game, disabled both the firewall and the antivirus...

    Ports are successfully forwarded (I checked by "PFPortChecker" http://www.portforward.com/store/PFPortChecker.exe )

    any help is appreciated....

    You need help running a game that is over 7 years old? Try running it on Win2k or XP SP1 or 2?

    TechIMO Folding@home Team #111 - Crunching for the cure!

  11. #11
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1

    mohaa

    i installed mohaa and installed qtracker but every time i start up a game and on the mohaa console half the screen is black. then it still loads the game but it says connection timed out on every server i connect to.

  12. #12
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    7
    download the patch 1.11 it makes medal of honor aa works well and there is a server is very good to 56kb dial-up users just like me 66.225.232.194:12203

    and about the patch there is something nobody knows about it u must but the patch 1.11 fix to make it works well

    right click on the desktop
    select new
    and put a new Text document
    and write these

    Windows Registry Editor Version 5.00

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\Medal of Honor Allied Assault\1.2.1.100]

    and save the text as mohaa.reg
    and u r done with this problem

Quick Reply Quick Reply

If you are already a member, please login above.

What planet do we live on?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Copyright 2014 All Enthusiast, Inc