+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Senior Member Arenal's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    oklahoma, US
    Posts
    557

    FS LED's not lighting up??

    the LED's on the Frontside of my case aren't lighting up when i turn it on, i have them plugged into the mobo right, according to the mobo manual, and the temp doesn't show up where it should on the front
    RIP TKOP!!

  2. #2
    Super F@D Folder
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    5,093
    does the computer start normally and work fine?

  3. #3
    Senior Member Arenal's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    oklahoma, US
    Posts
    557
    yep, i started installing the OS this morning, i'm in school right now but i'll be home in awhile.

    i really just want the Temperature thing to work, i could care less about the Power and Reset LED's
    RIP TKOP!!

  4. #4
    The FNG rrcn's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    SoCal
    Posts
    5,611
    Did you try flipping the LEDs over? You may have gotten the polarity wrong.

Quick Reply Quick Reply

If you are already a member, please login above.

What planet do we live on?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. New LED's are 2X as bright
    By Idigguns in forum Tech News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: December 30th, 2002, 12:31 AM
  2. Cheap LED's in the UK??
    By Dazbo666 in forum PC Modification
    Replies: 6
    Last Post: December 19th, 2002, 06:07 PM
  3. What should I use my LED's for?
    By BlingBling in forum PC Modification
    Replies: 11
    Last Post: September 18th, 2002, 03:28 PM
  4. I've got LED's!!!
    By RedFury in forum PC Modification
    Replies: 4
    Last Post: September 8th, 2002, 01:39 AM

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Copyright 2014 All Enthusiast, Inc