+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 37
  1. #1
    Senior Member vicarious george's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    MA
    Posts
    617

    Angry Comcast Sucks!!!!

    I live in New England where AT&T Broadband has recently been replaced with Comcast. For the most part, this was no big deal. I did not expect any change in service. However, yesterday I received a letter stating that my cable modem would no longer work with their service after June 15th. Comcast now requires a proprietary Motorolla modem to receive broadband internet. This really irritates me, since I bought a Linksys for $100 to avoid AT&T's $10 monthly modem rental fee. This is essentially another way for Comcast to gouge the customer.

    The real kicker is this:
    As much as I would like to tell them to screw themselves, it is still cheaper than any other high-speed ISP, and 56K is completely out of the question...

  2. #2
    Ultimate Member SPEEDO's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Central, Me.
    Posts
    1,786
    I'm also using Comcast and have multiple IP Numbers for all of my machines. It has been this way for nearly two years

    Now they tell me that I can only have one IP number for the amount I'm paying, If I want the multiple IP number package it will cost me another $50.00 a month..............Not!!!!

    I'm glad I'm moving to Maine and can say adios to all of this nonsense.

    Boo on Comcast..................
    Go Pats

  3. #3
    Ultimate Member rockpile's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    On the road again
    Posts
    1,064
    vicarious george

    I would call them up and tell them you are going to cancel the service and state your reasons and normally they will waive the modem fees to keep you as a customer as long as you dont yell at them.
    Everyone looks for a purpose in life. Some of us never find it.

  4. #4
    Ultimate Member maface's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    MA
    Posts
    1,271
    Another Comcast customer here. All I know is when I had ATT it rarely went down. With Comcast my cable has gone down 3 times in the last month. When it works it's pretty good but when its down for hours at a time it's an issue.

  5. #5
    Ultimate Member
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    1,511
    I'd give them some time, transistions are often rough....
    Give a man a fish and you feed him for a day. Teach a man to fish and you feed him for a lifetime.

  6. #6
    Senior Member omalleytrading's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Albany, NY
    Posts
    622
    Ouch, that sucks. I've heard nothing but horror stories from Comcast. You've got my sympathies.

    I've got RoadRunner here in Albany. I've had it for about 4 years now, and it's fantastic. VERY little disruptions or slow-downs.

    Of course, it helps that Albany was/is one of the test sites that Time Warner uses for new technology, but from talking to others who use Road Runner around the country, it sounds like they've got quality service everywhere.

    Maybe you could call and ask when they'll be in your area...

  7. #7
    Ultimate Member maface's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    MA
    Posts
    1,271
    Originally posted by goldenbuddha
    I'd give them some time, transistions are often rough....
    You do have a point, hopefully in time they get things squared away.

  8. #8
    Member
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    The Future ...
    Posts
    50
    Comcast user in New Mexico.

    I have had Comcast for over a year now and within that time I have used 3 different modems and my connection is down very rarely. Comcast has never asked me to use a "certain" modem and even at the time of install they gave me a choice to use the 2 modems they had to offer.

    No, I have no affiliation with Comcast and don't toot their horn on a regular basis, what I guess I'm trying to say is give it time and I'm sure things will improve. I don't believe whatsoever that they require a "certain" modem at all. I can think of atleast 5 friends in this area that have a different modem then mine.

    Save your anger about Comcast for when they up your bill $3 here and $6 there every other month. They are cheap to start off but gradually they increase costs to catch up to the others.

  9. #9
    Senior Member squeech's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Rocky Mountain High
    Posts
    613
    Future Comcast user:

    I will soon be moving to an area that, until recently, only offered AT&T Broadband cable internet. That is, of course, now Comcast cable. If I wait long enough, I can hook up through Qwest. I was so mad a Qwest for so long that I just planned on using Comcast and that was that. It seems I may need to weigh my options a little more heavily for at least while Comcast get's their start here.

    Hmmmm...
    Talking in numbers doesn't make you smarter.

  10. #10
    Senior Member smurffart's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    under your desk
    Posts
    524
    I've been using ATTbi for over three years and now am on Comcast. So far I've had no problem and noticed no drop in performance, although the "official" switch over is scheduled to take place in June....hopefully nothing will change (crosses fingers so hard they begin to bleed). So far they have said nothing to me about using a proprietary modem.

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Utah
    Posts
    551
    I've had ATT/comcast for a year now.
    Only one serious interupption of half a day when it was AT&T and a few small 5 minute ones with comcast.
    I love the speed, and it's leaps and bounds ahead of Qwest, so just hoping they don't tell me I have to use their modem!
    dragonb

  12. #12
    nuisance since 1968 OuTpaTienT's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    ɐqɟs
    Posts
    10,457
    Comcast does indeed suck!!

    I've been with @Home then ATTBI for 4 years or so. Comcast is really screwing us over.

    I have 60MB of web space with ATTBI. With Comcast we have 25MB.

    With ATTBI I have access to the USENET newsgroups with no limits on what I can upload/download. With Comcast we will no longer have direct USENET access.

    All this plus increased pricing. It's BS plain and simple. Comcast blows!

  13. #13
    zen
    zen is offline
    Ultimate Member zen's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    3,666
    Comcast here in Cetral PA is fine. I've had very few problems. Beats the heck out of dial-up.

  14. #14
    Ultimate Member osprey4's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    South Jersey
    Posts
    11,365

    Re: Comcast Sucks!!!!

    Originally posted by vicarious george
    Comcast now requires a proprietary Motorolla modem to receive broadband internet.
    I thought the days of proprietary modems were over. What are they making you buy?

    I'm a very happy non-Comcrapst customer (OOL here). But we get zero web space, so y'all can stop whining.

  15. #15
    nuisance since 1968 OuTpaTienT's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    ɐqɟs
    Posts
    10,457
    I don't care so much about the web space, it's the newsgroup thing that's going to make me cancel their service.

  16. #16
    Senior Member vicarious george's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    MA
    Posts
    617
    Originally posted by BFsoLo.
    Comcast user in New Mexico.
    I don't believe whatsoever that they require a "certain" modem at all. I can think of atleast 5 friends in this area that have a different modem then mine.
    Well, tell you what....

    When I get home from work, I will scan in the document and post it as an attachment.

    You can then PM me an apology for calling me a liar...

  17. #17
    Senior Member squeech's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Rocky Mountain High
    Posts
    613
    I'd be interested to see that doc just because I'm considering joining with them and I want to know what they are telling customers!
    Talking in numbers doesn't make you smarter.

  18. #18
    Member
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    The Future ...
    Posts
    50
    I just called the local office here and they said I could plug in a Toaster as long as it will work ...

    Was'nt calling you a liar, I just don't see how if you hooked up the service to your linksys, It would'nt work ? There is nothing involved here that would make your current modem not work.

    You are paying for a service.

    So what you're most likely saying is that Comcast says you HAVE to buy or lease a modem from them and it just so happens it's the Motorolla. (which, btw, is a damn good modem).

    Sucks to be on the East Coast I guess.

  19. #19
    Senior Member smurffart's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    under your desk
    Posts
    524
    Originally posted by BFsoLo.
    I just called the local office here and they said I could plug in a Toaster as long as it will work ...
    Now there's a mod just waiting to happen

  20. #20
    Member Bertus02's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    125
    Originally posted by OuTpaTienT
    Comcast does indeed suck!!

    With ATTBI I have access to the USENET newsgroups with no limits on what I can upload/download. With Comcast we will no longer have direct USENET access.

    Do you have a link or something that says that comcast is discontiung usenet. i have been on attbi for a couple years and they are switching to comcast. i am a avid usent user and this would truelly suck. there are pay usent sites like easynews.com which run around 10 bucks a month.

Quick Reply Quick Reply

If you are already a member, please login above.

What planet do we live on?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Copyright 2014 All Enthusiast, Inc