+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1

    Exclamation Problem With Audio, Volume bar

    Hi,
    I have a problem with my Volume bar that is missing, tried to turn it on in "Sounds and Audio devices", when i check the box it shows nothing in tray. Tried to reinstall Audio Card (Conexant High Definition Audio), didn't work'd.
    Tried several times that, then i tried to uninstall and install via internet from homepage ( i have HP Pavilion dv6000) didn't helped too. Also dont work Quick Launch Buttons ;( ( volume +/- , mute and refresh). Can't find whats wrong, when i installed Win XP SP2 everything was working perfectly, dont wana to install again, have no place to store data.
    Maybe someone knows whats the problem or @ least can suggest something?
    Sry for grammatical part, i am not english speaking

    P.S. ksyn

  2. #2
    Member jaqu's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    South Africa
    Posts
    263
    This usually happens when you're sound card is not installed, or not installed properly. Did you install the correct drivers? If you did, try to get some updated drivers for your soundcard on the net.
    Link to my TechIMO TOP 30 Submision:
    http://www.techimo.com/forum/general...ml#post2827529

Quick Reply Quick Reply

If you are already a member, please login above.

What planet do we live on?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: July 31st, 2006, 01:51 AM
  2. audio file volume help
    By jackimo in forum Multimedia and Audio
    Replies: 8
    Last Post: October 8th, 2005, 01:02 AM
  3. unmountable boot volume problem
    By sfsk8r89 in forum Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: September 22nd, 2005, 09:16 PM
  4. volume control problem win98se
    By Target1 in forum Applications and Operating Systems
    Replies: 0
    Last Post: July 19th, 2004, 12:52 PM
  5. z680 volume problem
    By nit in forum Multimedia and Audio
    Replies: 1
    Last Post: November 1st, 2003, 11:02 PM

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Copyright 2014 All Enthusiast, Inc