+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Ultimate Member Jarhed7276's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Posts
    2,230

    Is this a problem?

    Upgraded a pc for a friend. I put a P4 (Northwood) 1.8 in a Abit BH7. Also put in a new Antec 350 watt ps. The cpu core voltage should be 1.5 but according to Aida32 it's 1.46. Is this a problem?
    Everything seems to be working fine. The only thing unusual I've noticed is that the ps temp is the same as the cpu temp(42° C) but I attribute this to the old P2 case that it's in.

    Other voltages are:

    +3.3 = 3.26 to 3.31
    +5 = 4.97
    +12 = 11.98 to 12.04
    +5 standby = 4.92 to 4.95
    Vbat battery = 3.17
    Dimm = 2.53 to 2.56
    Dimm VTT = 1.23
    AGP VDDQ = 1.52

    Thanks, I just wanted to make sure that I'm not giving it back to him with a ps that has or is going to have problems.

    Gerry

  2. #2
    Guest Darthgary's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    1,200
    1.46 Volt is fine lol.

    42C is a good temp for a P4.

  3. #3
    Ultimate Member Jarhed7276's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Posts
    2,230
    Thanks Darthgary.

    I knew the cpu temp was good but the ps temp had me concerned. My P4 2.53 idles @ 41° C but the ps temp is 32° C.
    I was worried that his ps temp being so high and the cpu core voltage being lower than 1.5 it might indicate a problem with the ps.
    Thanks for putting my mind at ease.

    Gerry

Quick Reply Quick Reply

If you are already a member, please login above.

What is the color of the sky?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Copyright 2014 All Enthusiast, Inc