+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Senior Member Good Companion's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Scottsdale, Arizona
    Posts
    529

    CPU/Memory problem?

    System setup:

    MSI KT7 Ultra 2
    AMD Athlon XP 1700
    2x 256 Crucial DDR sticks
    120 MB HD
    Win2k SP4

    Here's the weird thing. I've had 256MB ram in this machine for a while and wanted to upgrade. I purchased a 256 MB stick from Crucial by using the guide to pick the right ram for your motherboard. I put it in, and now it seems like certain programs cause the CPU to go to 100% and just stay there. For example, Roxio EZCD 5 Platinum and windoze own disc cleanup.

    Is this bad ram from crucial? Should I have done something more than stick it in when installing?

    TIA,
    Dana
    " ... and you'll need a good companion for the ride ..."
    Bruce Springsteen, Land of Hope and Dreams

  2. #2
    Senior Member Good Companion's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Scottsdale, Arizona
    Posts
    529
    Steve:

    I just tried that, and it seems like the problem is still here. I haven't tried to burn a CD yet, but I ran Windoze disk cleanup and my CPU usage jumped to 100% with only that the Kodak software updater running (Kodak in the background).

    Dana
    " ... and you'll need a good companion for the ride ..."
    Bruce Springsteen, Land of Hope and Dreams

Quick Reply Quick Reply

If you are already a member, please login above.

What is the color of the sky?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Hard drive data swap?
    By consumertalks in forum Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: February 12th, 2004, 06:34 PM
  2. IE 6 won't access certain sites.
    By Tec in forum Technical Support
    Replies: 9
    Last Post: January 10th, 2003, 05:53 AM
  3. Board wont boot
    By leart3 in forum Technical Support
    Replies: 13
    Last Post: July 2nd, 2002, 05:16 PM
  4. Lockups in IE
    By jbob in forum Technical Support
    Replies: 10
    Last Post: May 20th, 2002, 09:35 AM
  5. windows messenger 4.5 problem
    By pete_g in forum Applications and Operating Systems
    Replies: 7
    Last Post: December 6th, 2001, 05:21 AM

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Copyright 2014 All Enthusiast, Inc