+ Reply to Thread
Results 1 to 19 of 19

Thread: fs: winxp pro

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    386

    fs: winxp pro $100

    new in box/never opened
    $100 + actual ship 40291
    heatware watchtower7
    terms=money order in advance only
    Last edited by watchtower7; June 4th, 2003 at 03:17 PM.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Fresno, CA
    Posts
    209
    full version or upgrade?

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    386
    full

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    51
    Uhh...you cant reuse windows XP. The EULA says you can only use it on one machine and you can only activate it twice.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    102
    /\/\ Where do you get that from? His post says NIB
    XP 1700B @ 2300
    EP-8RDA 1.1
    512Mb OCZ pc3500EL
    TI4400 310/690
    2x 120 WD SE
    POS PSU
    LG DVD-RAM
    Liteon CD-RW 52x24x52
    SB LIVE 5.1 / Klipsch 5.1

    Just because im paranoid, doesnt mean they arent watching me...

  6. #6
    Instigator Atomic Rooster's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Healdsburg, CA
    Posts
    13,693
    Hey timmyquest, he says it's new in the box and has never been used. I have activated my copy of XP Pro at least 6 times due to reformatting.
    Unofficial TechIMO record holder for the number of times being added and removed from beemer's ignore list.

  7. #7
    Banned
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    386

    u can activate at least 20 times-

    never been opened or activated

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    386

    bump

    no one building?
    Cheapest price on the web

  9. #9
    Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Victoria, Australia
    Posts
    61
    i formatted mine more than 10 times...i don't think there's a limit

  10. #10
    Member
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    51
    Originally posted by Atomic Rooster
    Hey timmyquest, he says it's new in the box and has never been used. I have activated my copy of XP Pro at least 6 times due to reformatting.
    1st of all DOH

    second of all, you can only activate it once on one system

    You cant activate it more then once on more then one computer

  11. #11
    Ultimate Member F/A-18 MechDood's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    DFW
    Posts
    1,176
    I installed my XP pro on my laptop before I went out to sea. Got home from the cruise, reformatted the laptop with the oem bloatware discs, then installed the same XP pro on my wifes system. No problems what so ever.

    Jim
    “MICROSOFT: Where do you want to go today? APPLE: Where do you want to go tomorrow? LINUX: Are you coming or what?”

  12. #12
    Member
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    51
    Originally posted by F/A-18 MechDood
    I installed my XP pro on my laptop before I went out to sea. Got home from the cruise, reformatted the laptop with the oem bloatware discs, then installed the same XP pro on my wifes system. No problems what so ever.

    Jim
    thats two...try it again on another system

  13. #13
    Ultimate Member
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    MA / NH
    Posts
    1,497
    timmy, it will work on any system. Xp, has no way of telling that it has been installed on more than one system except for when you activate it via internet. There are ways to bypass this.


    Blaze

  14. #14
    Member thegladiatorgy's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Georgetown, Guyana
    Posts
    383
    Is that the best offer friend?

  15. #15
    Banned
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    386

    bump/price reduction

    for everyone who pmed me for a price reduction

    Now $99.99 + actual shipping and i will reduce it one penny everyday until sold.

    Cmon-this is a great price-NO price reductions

  16. #16
    Banned
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    386
    I will trade for a wd 200g new in box/upc removed ok

  17. #17
    Member
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    51
    Originally posted by Blazer06
    timmy, it will work on any system. Xp, has no way of telling that it has been installed on more than one system except for when you activate it via internet. There are ways to bypass this.


    Blaze
    there are ways to bypass it...i know...TRUST ME

    but if you try to activate it on more then 2 systems then it wont work, i'm sorry...thats how it works, i know first hand, and i actually took the time to read the EULA

    Each activation generates an ID for the components in your system, it's quite simple

  18. #18
    Banned
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    386

    last chance

    all you thread crappers GET OUT-have your inane conversations somewhere else about how many times you can install.
    THIS IS A BRAND NEW, UNOPENED, UNUSED RETAIL BOXED FULL VERSION OF WINDOWS XP PRO.
    Final price reduction-
    $99.98 + ACTUAL SHIPPING FROM 40291

    heatware-watchtower7
    this is $125 and up all over ebay-WHERE IT IS GOING NEXT!
    Last edited by watchtower7; June 7th, 2003 at 08:08 AM.

  19. #19
    Banned
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    386

    sold

    thank you to everyone who wanted it for free

Quick Reply Quick Reply

If you are already a member, please login above.

What is 10 and 5 added together?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Copyright 2014 All Enthusiast, Inc